Ofte stillede spørgsmål og svar

Hvad er Invisalign?

Invisalign er en banebrydende tandreguleringsmetode med mange fordele. Dine tænder vil blive rettet ved hjælp af en række tæt på usynlige og aftagelige skinner, som gør, at du vil kunne få en diskret behandling uden store gener i din hverdag. Behandlingen skræddersyes altid dine individuelle behov, så du er sikret en skånsom men effektiv behandling.

Hvad koster invisalign?

Prisen på en Invisalign behandling varierer alt efter længden og kompleksiteten af behandlingen, men vil komme til at koste mellem 15.000 og 38.500 kroner - altså meget konkurrencedygtige priser.

Hvordan kontakter jeg jer?

Du er velkommen til enten at udfylde formular på hjemmesiden så ringer vi dig op. Ellers er du velkommen til at sende en mail på info@smilespace.dk ellers ring 38282404.

Hvad er tandblegning?

Tandblegning betyder at gøre tænder lysere (hvidere).

De fleste mennesker er forståeligt nok kede af misfarvede tænder, og vil gerne gøre noget for at slippe af med misfarvningerne.

Cirka halvdelen af patienterne oplever bivirkninger som følge af tandblegning. En stor del oplever overfølsomhed over for kulde og varme i nogle dage efter behandlingen. Irritation af tandkødet i forbindelse med blegebehandlingen er også meget almindelig. I visse tilfælde er bivirkningerne så udtalte, at behandlingen må afbrydes. Har patienten plastfyldninger i blegeområdet, må man være indstillet på, at disse skal udskiftes efter behandlingen, da disse ikke bleges i takt med tænderne.

Man bør desuden være varsom med tandblegning, hvis der er blottede tandhalse og kraftigt slid af tænderne, da tandbenet synes at blive lidt mere skrøbeligt efter blegning.

Hvad foregår der til en gratis forundersøgelse?

Når du kommer i klinikken, tager vi en snak om dine ønsker og dit behov. Derefter tages digitale scanninger og fremstilles heraf en 3D model, som bruges til at forme dine personlige skinner, der skal bruges under behandlingen, samt udarbejde en behandlingsplan skræddersyet dine tænder. Allerede til denne konsultation kan du se, hvordan dit smil vil se ud.

Hvordan får I mine tidligere tandlæge oplysninger?

Du som patient er nødt til at gives os samtykke til at anmode din tidligere tandlæge om at få din tidligere journal og røntgenbillede.

Ønsker du retning af dine tænder? Vi hjælper dig igennem dit forløb