Vi og vores vision

Vi er en ny tandlægeklinik, som ligger på Frederikssundsvej ved Brønshøj Torv. Der har været tandlægeklinik på adressen i mange år, men det er først for nylig, at vi med vores dygtige team har overtaget klinikken i Brønshøj.

Vi er en moderne tandlægeklinik med stort fokus på de æstetisk flotte resultater, vi efterlader vores patienter med.
Jeg, Idelis, har været i tandlægefaget siden 2003 og har derfor mere end 15 års erfaring i branchen.

Bliv ny patient

Vi er beliggende centralt i Brønshøj og har derfor ikke langt til København, hvilket giver os mulighed for at tage imod kunder fra et stort område. Vi modtager gerne nye patienter, der ønsker at gøre brug af vores erfaring inden for kosmetisk tandpleje og Invisalign-behandlinger, og vi tager naturligvis også gerne imod nye patienter, der ønsker at få foretaget deres almindelige eftersyn.

Altid æstetisk flotte resultater

Vi gør hver især det, vi er gode til og har gennem mange år specialiseret os i at kunne tilbyde vores patienter den bedste behandling.

Min kompetence

Min store kompetence ligger i kosmetisk tandbehandling og Invisalign-behandlinger, med hvilket jeg har mange års erfaring. Derfor kan jeg garantere dig flotte resultater, som både du og jeg selv er tilfreds med. Desuden er det vores tandplejer, som udelukkende laver paradentosebehandlinger, da hun har mere end 30 års erfaring med netop dette område.

Ønsker du retning af dine tænder? Vi hjælper dig igennem dit forløb