Tandretning for voksne

På vores klinik er vi eksperter i tandretning med clear aligners (som de fleste kender som Invisalign), og det er samtidig også den løsning, som langt de fleste voksne vælger. Denne behandlingsmetode er nem og effektiv, og dine tænder vil blive rettet ved hjælp en usynlige og aftagelige skinner. Nemmere bliver det ikke at få et flot smil.

Usynlig tandretning med Clear aligners (usynlige bøjler)

Clear aligners er en banebrydende metode til tandregulering, som har mange mærkbare fordele. Dine tænder vil blive rettet ved hjælp af tæt på usynlige og aftagelige bøjler. Metoden er derfor også særdeles populær blandt især voksne, som ønsker at få rettet tænder, da du får en diskret, men samtidig effektiv behandling med flotte resultater.

På klinikken har vi mange års erfaring hvor vi bl.a. underviser andre klinikker i denne metode hvilket er din garanti for, at du får en god og professionel behandling.

 

Gratis forundersøgelse

 

Tandreguleringsforløb for voksne

Step 1
Før behandling

Forundersøgelse, hvor vi undersøger dine muligheder for tandretning med clear aligners og skræddersyer en behandlingsplan.

Step 2
Under behandling

Selve behandlingen, hvor du har skinnerne i hver dag og sørger for at følge behandlingsplanen ift. skift af skinne.

Step 3
Efter behandling

Behandlingen er slut, når dine tænder har rykket sig til slutpositionen. Du vil få sat en tråd bag på dine tænder, så tænderne bliver siddende i den nye position samt en natbøjle. Dette er din garanti på at din tandretning holder. 

Tandretning for voksne tilbydes i vores tandklinik

Vores klinik beliggende i Brønshøj er dit første skridt på vejen mod et flot smil. Vi tilbyder diskret tandretning for voksne i hele København området - uanset om det er grundet komplikationer eller udelukkende kosmetiske gener. Vi garanterer dig et effektivt forløb med et flot slutresultat, som du kan være glad for.

Bestil en gratis forundersøgelse

Her kan du få mere af vide om, hvad vi kan gøre for dig og dit smil. Vi er det første stop på vejen mod et smukt smil.

Kontakt os for rådgivning

Er du ked af dine tænder, fordi de måske er skæve? Eller fordi du har et stort over- eller underbid? Det er aldrig for sent, at få et smukt smil, så kontakt os på klinikken, så vi kan vejlede dig i, hvilke muligheder du har for tandregulering.

Ønsker du retning af dine tænder? Vi hjælper dig igennem dit forløb