Professionel tandblegning

Et stort hvidt smil giver selvtillid, og det gør, at man får lyst til at smile. Har du misfarvede tænder, og føler du sig usikker ved at smile stort, kan vi i klinikken i Brønshøj tilbyde dig en professionel tandblegning, så du kan få selvtilliden og det store hvide smil tilbage.

 

Priser på tandblegning

Prisen på en professionel blegning af tænderne kan variere, da det kommer an på den præcise behandling. Gennemsnitligt koster en hjemmeblegning hos os 2500 kr. Prisen inkluderer både forundersøgelse, eftersyn og tandrensning, blegeskinner, blegegel samt introduktion.

Tandblegning forløb

Step 1
Før behandling

Forundersøgelse, hvor vi vurderer, hvorvidt du er egnet til tandblegning.

Step 2
Under behandling

Der tages et aftryk af dine tænder, hvorefter der laves personlige skinner. Du får skinnerne samt blegegel med hjem

Step 3
Efter behandling

Du bruger skinnerne og blegegelen derhjemme - fx når du sover. Du bestemmer selv, om behandlingen skal vare 7,10 eller 14 dage. Herefter vil behandlingen være færdig.

Tandblegning - din vej til et naturligt hvidt smil

En tandblegning er et kosmetisk indgreb, som giver dig mulighed for at få et smukkere og hvidere smil. Det kan give dig mere selvtillid og lyst til at smile. På klinikken bruger vi den mest skånsomme form for tandblegning - nemlig hjemmeblegning. Denne metode gør, at dine tænder gennemsnitligt vil kunne blive to tonere lysere, og du vil helt sikkert kunne se en tydelig forskel.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad må man spise efter tandblegning?

Under tandblegningen og umiddelbart efter fraråder vi alt mad og drikke med stærke farvestoffer, hvis du ønsker at få det optimale og holdbare resultat ud af behandlingen.

Hvor længe holder en tandblegning?

Det er svært at sige præcis, hvor lang tid en tandblegning vil holde. Det kommer i høj grad an på kostvaner. Hvis du fx ryger eller drikker meget rødvin, vil dette have betydning for holdbarheden. En tandblegning er ikke en permanent løsning, der gør, at du vil have hvide tænder resten af livet.

Hvor ofte skal man have en tandblegning?

Selvom hjemmeblegning er den mest skånsomme blegemetode, kan det ske, at lidt af tændernes emalje opløses under behandlingen. Derfor må behandlingen ikke gentages for ofte.

Bestil en gratis forundersøgelse

Her kan du få mere af vide om, hvad vi kan gøre for dig og dit smil. Vi er det første stop på vejen mod et smukt smil.

Vores kunders erfaring med tandblegning

En blegning af dine tænder giver dig mulighed for at kunne smile uden at skulle tænke over grimme misfarvninger eller gullige tænder. Mange af vores kunder har oplevet en mærkbareffekt, herunder fornyet selvtillid og lyst til at smile.

Ønsker du retning af dine tænder? Vi hjælper dig igennem dit forløb