Opnå et flot smil med en usynlig tandbøjle fra Clear aligners

Hos Smile Space i Brønshøj tilbyder vi behandlingen, Clear Aligners/usynlige bøjler, der er en moderne tandreguleringsmetode, som foretages med en usynlig tandbøjle. Clear Aligners er i dag blandt de mest populære behandlingsmetoder til tandregulering, da der de seneste år er kommet en større efterspørgsel på alternativer til fx togskinner og lignende bøjler, der ikke kan tages af, og som i det hele taget er meget synlige.

Clear aligners er et af de alternativer, og netop denne behandling er på verdensplan anerkendt for dens enorme effektivitet og naturligvis dens æstetiske fordele. Du kan derfor kontakte Smile Space i Brønshøj for at høre mere om dine muligheder for en Clear aligner-behandling.

 

Gratis forundersøgelse

Pris på behandling med Clear Aligners

Prisen på en behandlingsforløb med Clear Aligners afhænger naturligvis af længden af dit forløb. Clear aligners er et tandreguleringssystem, og derfor afhænger behandlingstiden også af udgangspunktet for dit tandsæt, når forløbet går i gang. Du kan dog som udgangspunkt forvente et prisniveau på mellem 15.000-45.000 kr. Du kan få tilskud som medlem af Danmark fra 2.800 kr. og helt op til 5.400 kroner alt afhængig af forløbet. 

Behandling med Clear aligners – en aftagelig plastikskinne


Hvis vi sammen er blevet enige om, at en gennemsigtig skinne/usynlig bøjle er den rette behandling til dig, vil der blive taget et digitalt 3D-scan af dine tænder. Det gøres, så vi kan fremstille en skinne – også kaldt en aligner –, der passer perfekt til dine tænder og den regulering, du har i vente.

Løbende vil du få skabt forskellige skinner, så skinnen følger med reguleringen af dit tandsæt. Vi lægger sammen en behandlingsplan for det komplette forløb, der kan tage helt ned til 3 måneders tid. Det eneste, som du derfor skal foretage dig, er at bære skinnen 22 timer i døgnet of skifte dem efter aftale.

Det gælder både i de vågne timer og om natten, men du kan – modsat flere andre bøjler – tage din Clear aligner ud, når du fx spiser, drikker eller børster tænder. Hos Smile Space får du naturligvis en udførlig gennemgang af din behandlingsplan, så du føler dig velforberedt og godt tilpas i forløbet.

Ønsker du retning af dine tænder? Vi hjælper dig igennem dit forløb