Skærer du tænder om natten?

Oplever du tit at vågne med spændingshovedpine og ømme kæber? Så kan det med stor sandsynlighed skyldes, at du skærer tænder i søvne om natten. Dine tænder tager stor skade af at skære tænder, og det er ofte tydeligt at se slid på dine tænder bare med det blotte øje.

Der er mange gener forbundet med det at skære tænder og både for dig selv og din partner vil højest sandsynligt opleve de ubehagelige lyde, det giver, samt en følelse af at være mindre udhvilet.

En behandling med bideskinne er en god idé, blandt andet hvis du:

  • Skærer tænder
  • Har et stort slid på dine tænder
  • Har et hårdt sammenbid
  • Lider af smerter i kæbemusklerne
  • Lider af hovedpiner
  • Har smerter fra nakkemusklerne

Pris på bideskinner

I klinikken tilbyder vi to forskellige slags bideskinner, en blød og en hård, der begge ligger i priserne fra 3150 kr. De to bideskinner tilbydes alt afhængigt af hvilke behov patienten har.

Hvordan behandles tandskæring?

Har du en idé om, at du skærer tænder, er det en god idé at gå til din tandlæge og blive tjekket. En tandlæge vil nemlig hurtigt kunne be- eller afkræfte din mistanke og afgøre, om dine gener skyldes tandskæring. Herefter vil du blive tilbudt at få lavet en bideskinne. Dit bid vil blive scannet, så du får en bideskinne præcis tilpasset dig, og du sover med den på om natten, hvor belastningen er størst.

Bestil en gratis forundersøgelse

Her kan du få mere af vide om, hvad vi kan gøre for dig og dit smil. Vi er det første stop på vejen mod et smukt smil.

Problemet kan kommes til livs

Der kan være flere måder at behandle tandskæring på, alt efter hvad du selv er mest komfortabel med. Det kan være relevant at undersøge årsagen til spændingerne, men problemet kan også kommes til livs med en bideskinne, der både beskytter dine tænder og afbryder tandskæringen.

Det er vigtigt at huske på, at der dog ingen garanti er for, at en bideskinne vil fjerne dine symptomer. Mange oplever dog at få reduceret eller helt fjernet generne forbundet med tandskæring.

Ønsker du retning af dine tænder? Vi hjælper dig igennem dit forløb