Invisalign - Hvad er det?

Invisalign er en ny og banebrydende form for tandregulering til dig, der ikke ønsker de traditionelle synlige togskinner.

Invisalign behandlingen baseres på en avanceret 3D teknologi, som gør det muligt at fremstille skræddersyede gennemsigtige plastik skinner til dine tænder.

Undervejs i behandlingen vil du cirka hver anden uge skulle skifte til en ny skinne, og på denne måde rykkes dine tænder hele tiden en lille smule.

Hvad gør Invisalign?

Med Invisalign er det muligt for dig at få usynlig og diskret tandregulering. Dine tænder rykkes ved hjælp af de usynlige skinner, så du undgår de almindelige togskinner, som både er synlige og fylder i munden med metalbeslag og tråd.

Samtidig er Invisalign en langt mere behagelig form for tandbehandling, da de enkelte skinner afviger meget lidt fra hinanden.

Når du skifter skinnerne hver anden uge, får du således mange små reguleringer i stedet for få større. Du undgår dermed ømhed i tænder og kæbe, men får i stedet nænsom og effektiv tandregulering.  


Hvor længe holder Invisalign?

Når du har fået Invisalign behandling, vil dine tænder som udgangspunkt sidde i den nye position resten af livet.

Det er dog nødvendigt, at du har enten en tråd eller en skinne til at holde dem på plads, da de ellers vil forsøge at rykke sig tilbage til den oprindelige position, så du igen vil få skæve tænder eller over/underbid.

Hos Smile Space har vi et års garanti på vores behandling. Det vil sige, at hvis du har fulgt vores anbefalinger og dine tænder alligevel har rykket sig inden for et år efter endt behandling, står vi for at rette op på dette uden yderligere betaling.Ønsker du retning af dine tænder? Vi hjælper dig igennem dit forløb