UDFYLD FORMULAREN OG VI KONTAKTER DIG

Kom ind til en gratis forundersøgelse, hvor vi kan vejlede dig om dine muligheder om tandretning og i fællesskab finde den løsning, der passer til dig.

Ønsker du retning af dine tænder? GRATIS OG UFORPLIGTENDE FORUNDERSØGELSE

Der findes mange forskellige tandstillingsfejl. Det kan være alt fra generelt skæve tænder til stort underbid eller overbid. Oftest behandles dette pga. kosmetiske gener, men vi står selvfølgelig også klar til at hjælpe, hvis der er tale om funktionelle komplikationer eller fejl i biddet.

Kom ind til en gratis forundersøgelse, hvor vi kan vejlede dig om dine muligheder og i fællesskab finde den løsning, der passer til dig.

ØNSKER DU PROFESSIONEL TANDBLEGNING AF DINE TÆNDER?

Et stort hvidt smil giver selvtillid, og det gør, at man får lyst til at smile. Har du misfarvede tænder, og føler du sig usikker ved at smile stort, kan vi i klinikken i Brønshøj tilbyde dig en professionel tandblegning, så du kan få selvtilliden og det store hvide smil tilbage.

PRISER PÅ TANDBLEGNING

Prisen på en professionel blegning af tænderne kan variere, da det kommer an på den præcise behandling. Gennemsnitligt koster en hjemmeblegning hos os 2500 kr. Prisen inkluderer både forundersøgelse, eftersyn og tandrensning, blegeskinner, blegegel samt introduktion.

Tandretning med Clear Aligners hos SmileSpace - mere end bare en bøjle

Få en skræddersyet tandretning med aligners hos os!

Skynd dig at booke din tid til en gratis forundersøgelse ved at indtaste dine oplysninger i formularen nedenfor. Du kan også booke dig online her.

Ønsker du retning af dine tænder? Vi hjælper dig igennem dit forløb