Tandregulering til voksne og børn

Det er aldrig for sent at få rettet tænderne og få det smukke smil, du altid har drømt om. Vi er eksperter i tandretning, og vi kan vejlede dig i dine muligheder for tandregulering. Har du besluttet dig for, at du vil have en tandregulering, kan vi desuden tilbyde dig en effektiv og tæt på usynlig behandling med minimale gener i din hverdag.

På vores klinik tilbyder vi tandregulering til folk i alle aldre. Metoderne er sikre og skånsomme samtidig med, at behandlingen er effektiv og smertefri. Derfor kan vi også sagtens stå for tandregulering til børn og teenagere.

 

Gratis forundersøgelse

 

 

Pris på tandregulering

Prisen for tandregulering afhænger af varighed og omfang af behandlingen. Det er derfor svært at sige noget konkret forud for behandlingen. Når du kommer til forundersøgelse på klinikken, undersøger vi dine tænder, og her vil vi kunne give et mere præcist bud på både varighed, kompleksitet og hermed også prisen.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster tandregulering?

Prisen på tandregulering kommer i høj grad an på behandlingens kompleksitet. Tandregulering koster typisk mellem 15.000 og 38.500 kr. hos os.

Hvad er tandregulering?

Tandregulering dækker over forskellige metoder, som bruges til at regulere tændernes placering. Tandregulering kan både foretages ud fra kosmetiske gener eller pga. funktionelle komplikationer og medfølgende smerter.

Hvornår foretager man tandregulering af børn?

Det er svært at sige, hvornår det er optimalt at foretage tandregulering af børn. Tænderne skal være vokset ud, men ellers kan behandlingen startes, når barnet er klar til det.

Bestil en gratis forundersøgelse

Her kan du få mere af vide om, hvad vi kan gøre for dig og dit smil. Vi er det første stop på vejen mod et smukt smil.

Ønsker du retning af dine tænder?

Der findes mange forskellige tandstillingsfejl. Det kan være alt fra generelt skæve tænder til stort underbid eller overbid. Oftest behandles dette pga. kosmetiske gener, men vi står selvfølgelig også klar til at hjælpe, hvis der er tale om funktionelle komplikationer eller fejl i biddet.

Kom ind til en gratis forundersøgelse, hvor vi kan vejlede dig om dine muligheder og i fællesskab finde den løsning, der passer til dig.

Ønsker du retning af dine tænder? Vi hjælper dig igennem dit forløb