Tandbøjlen er gennemsigtig

Aligner behandling (også kendt som Invisalign) er ny og banebrydende teknologi indenfor tandregulering. Her har du mulighed for at få rettet dine tænder ved hjælp af en gennemsigtig skinne. Det er derfor en oplagt mulighed til dig, der føler dig hæmmet af skæve tænder, overbid eller lignende, men ikke ønsker at gå rundt med synlige togskinner.

Den gennemsigtige tandbøjle er lavet af tyndt plastik og formes ud fra dine tænder. Derfor skal du have foretaget 3D scanning, hvorudfra der laves en individuel behandlingsplan for regulering af dine tænder.

Under behandlingen vil du skulle bruge hver enkelt skinne imellem 7-14 dage, hvorefter du skal skifte til en ny. På den måde vil dine tænder med den skræddersyede bøjle langsomt rette sig til.

 

Gratis forundersøgelse

 

 

 

Derfor skal du vælge Aligner behandling

Tandregulering ved hjælp af en aligner er populært, fordi det er en mere diskret form for tandregulering end de traditionelle togskinner. Samtidig er aligner/skinner mere behagelige, da de er formet efter dine tænder, så du undgår metal og tråd i munden, som mange oplever som værende meget generende.

Det faktum, at du kan tage de gennemsigtige skinner ud, når du eksempelvis skal spise og børste tænder, gør også, at det er lettere for dig at opretholde en god mund hygiejne under behandlingen. På den måde vil du efter endt behandling have både flotte og sunde tænder.


Fordele ved tandregulering med Clear Aligners

  • Få et flottere smil med aligners
  • Diskret behandling med en usynlig bøjle
  • Aftagelige skinner, så du kan spise, drikke og opretholde optimal mundhygiejne
  • Behagelig tandregulering med plastikskinne tilpasset dine tænder. Ingen generende metalbeslag eller tråde

 

Gratis forundersøgelse

 

 


Kan alle benytte sig af Aligner behandling?

Den usynlige bøjle kan bruges til både voksne og børn, men det er vigtigt, at man som barn ikke længere har mælketænder.

Den virker effektivt mod flere forskellige tandstillingsproblemer. Det kan både være fysiske såvel som kosmetiske komplikationer.

Aligneren kan både bruges til dig, der er ked af dine skæve tænder, men også hvis du ønsker overbid eller underbid rettet. 

På vores klinik har vi behandlet mere end 1300 patienter med Aligner, så du kan være sikker på, at du hos os får behandling ved erfarne behandlere, som ved hvad de laver.

Vi tilbyder desuden en gratis forundersøgelse, så du kvit og frit kan finde ud af om tandregulering med usynlig bøjle er løsningen for dig.

 

 

Vil du høre mere om dine muligheder?

Kontakt os på tlf.: 38 28 24 04 eller send en mail på info@smilespace.dk. På vores klinik har vi behandlet mere end 850 patienter med Invisalign, så du kan være sikker på, at du hos os får behandling ved erfarne behandlere, som ved hvad de laver.

Vi tilbyder desuden en gratis forundersøgelse, så du kvit og frit kan finde ud af om tandregulering med Invisalign bøjle er løsningen for dig.

Ønsker du retning af dine tænder? Vi hjælper dig igennem dit forløb