Ret dine tænder op med en usynlig bøjle

Clear aligners/usynlig bøjle (også kendt som Invisalign®)  er en banebrydende tandreguleringsmetode med mange fordele. Dine tænder vil blive rettet ved hjælp af en række tæt på usynlige og aftagelige skinner, som gør, at du vil kunne få en diskret behandling uden store gener i din hverdag. Behandlingen skræddersyes altid dine individuelle behov, så du er sikret en skånsom men effektiv behandling.

Føler du dig hæmmet af dine skæve tænder? Eller har du stort over- eller underbid? Uanset om der er tale om en større eller mindre tandregulering, vil behandling med aligners kunne hjælpe. Behandlingen benyttes ofte ved kosmetiske tandreguleringer, men er også en mulighed, når der er funktionelle komplikationer.

På vores klinik beliggende i Brønshøj udfører vi denne kosmetiske tandregulering til dig, der bor i København eller de omkringliggende områder.

 

Gratis forundersøgelse

 

Pris på din Invisalign behandling

Prisen på en tandretningsforløb varierer alt efter varigheden og kompleksiteten af behandlingen, men kan komme til at koste mellem 15.000 og 45.000 kroner – altså meget konkurrencedygtige priser.

Nemt og effektivt Invisalign forløb

Step 1
Før behandling

Konsultation, hvor der tages digitale scanninger og fremstilles heraf en 3D model, som bruges til at forme dine personlige skinner, der skal bruges under behandlingen, samt udarbejde en behandlingsplan skræddersyet dine tænder. Allerede til denne konsultation kan du se, hvordan dit smil vil se ud.

Step 2
Under behandling

Under behandlingen følger du blot behandlingsplanen mht. skift af skinne. Du skifter skinnerne hver eller hver anden uge. Under behandlingen skal du desuden til kontrol cirka hver sjette eller ottende uge.

Step 3
Efter behandling

Når behandlingen er slut, og du som patient er tilfreds, sættes der en tråd på indersiden af dine tænder, så de bliver siddende, og du kan beholde dit nye flotte smil resten af livet. Alternativt kan man bruge natbøjler.

Usynlig bøjle - Derfor vælger mange en usynlig bøjle

Aligner-behandlingen har mange fordele, der gør behandlingen populær blandt især voksne, der ønsker en mere diskret behandling. Først og fremmest kan du med aligners vinke farvel til de traditionelle togskinner og i stedet få både usynlige, mere behagelige og aftagelige skinner. Det faktum, at du kan tage skinnerne ud, gør, at det er lettere for dig at opretholde en god mund hygiejne. Derudover er det en behagelig, men effektiv metode, hvor der gennemsnitligt er kortere behandlingstid end ved almindelige togskinner. Samtidig slipper du for at tage til tandlæge i tide og utide, da du selv udskifter skinnerne derhjemme.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor lang tid varer Invisalign behandlingen?

Tidshorisonten for en behandling med Invisalign kan være meget forskellig. Det kan tage op til 2 år, og det afhænger af behandlingens kompleksitet.

Hvad er Invisalign?

Invisalign behandlingen er en tæt på usynlig måde, hvorpå du kan få rettet dine tænder. Behandlingen er baseret på en avanceret 3D teknologi, som gør det muligt at specialdesigne gennemsigtige skinner, som passer til dine tænder, og som gør det muligt at rykke tænderne en lille smule ad gangen.

Hvad koster Invisalign?

Prisen på Invisalign afhænger af behandlingens længde og kompleksitet, og det kan koste alt mellem 15.000 og 38.500 kroner – altså meget konkurrencedygtige priser.

Hvor gammel skal man være for at få Invisalign?

Der er ingen aldersbegrænsning på Invisalign, så det kan sagtens være den optimale behandlingsmetode for din teenager.

Hvad må man drikke med Invisalign?

En fordel ved Invisalign er, at du tager skinnerne ud, når du spiser og drikker. Du kan derfor både spise og drikke lige, hvad du har lyst til.

Må man ryge med Invisalign?

Man kan godt ryge med Invisalign, men på klinikken fraråder vi dette.

Bestil en gratis forundersøgelse

Her kan du få mere af vide om, hvad vi kan gøre for dig og dit smil. Vi er det første stop på vejen mod et smukt smil.

Vores kunders erfaringer med clear aligners

Drømmer du om at få pæne tænder og et flot smil med en diskret behandling, vil aligners kunne hjælpe dig ligesom behandlingen har hjulpet vores tidligere kunder. Vores kunder kan skrive under på, at aligner-behandlingen giver en tydelig effekt, og at det nye blændende smil ville kunne give dig fornyet selvtillid og lyst til at smile. Mange af vores kunder nævner desuden, at de ville ønske, at de havde gennemgået behandlingen tidligere. Så det er bare at springe ud i det, og få gjort noget ved dine skæve tænder.

Ønsker du retning af dine tænder? Vi hjælper dig igennem dit forløb